Seksrecreatie in de bijbelband

Met enig schaamrood op de kaken zoek ik een plekje in de mensenhaag. Ik houd niet van dat massale, ben meer een stille genieter. Maar natuurlijk wil ik wel wat zien! Hier staat ongetwijfeld wat te gebeuren. Die opgewonden meute staat er toch niet voor niets?

Honderden ogen turen naar de bosrand, gluren door verrekijkers en fotocamera’s met kolossale lenzen.

Hoor ik daar voor me in de bosschage takken kraken? En dan, een langgerekte oerbrul… Links en rechts van me verstomt het gekeuvel, koffie wordt haastig opgedronken en tienduizenden euro’s optiek draaien naar hetzelfde kreukelige dennenbosje.

Ja, daar zijn ze! De brutaalste dames stappen behoedzaam uit de dekking, dan volgen er meer. Een groepje jonge meiden rent met sierlijke sprongen de hei op, onbekommerd, recht op me af. Uitdagend laten ze zich van alle kanten bewonderen. De camera’s ratelen als mitrailleurs. Vijfentwintig vrouwen tel ik, inclusief wat jong spul. Gretig beginnen ze appeltjes te eten. Dát is dus het geheim.

Opnieuw reuring. Bij de bezoekers dan; niet bij de vrouwen op de paarse hei. In de bosrand verschijnt een stoere vent. Hij werpt zijn woeste kop achterover en loeit een donkerbruine kreet, als een verkouden koe in ademnood. De dames zijn allesbehalve onder de indruk. Ze negeren de knappe kerel totaal.
Maar de macho heeft meer trucs in huis. Hij loopt naar een poel, pist daar eens stevig in (of is het sperma?). Dan zakt hij door de poten en wentelt zijn gespierde torso wellustig in de modder. Veel aandacht krijgt zijn gewei. Als hij weer opstaat, lijken de al flinke kapstokken op zijn kop door de modder dubbel zo fors.

Zo gaat de modderman op vrijerspad. Stijf van het testosteron draaft het edelhert naar de vrouwen en inhaleert boven elke kont. De verleidelijke aroma’s brengen de geile bok zichtbaar in vervoering. Helaas voor hem, geen van de dames is geïnteresseerd in zijn avances. Nog niet.

De fotografen zijn teleurgesteld. Foto’s van hindes met een appeltje in de bek hebben ze nu wel, maar veel liever betrappen ze herten tijdens ‘de daad’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.